Een auto is een van de benodigdheden voor een comfortabel leven. Als u een auto wilt kopen, is dit de beste tijd van het jaar om te kopen:

>> Uw nieuwe gezinsauto

>> Een eerste auto voor een jong gezinslid, of

>> Een GROTE verrassing voor een heel bijzonder persoon

Autodealers willen de modellen van 2014 van dit jaar verplaatsen om plaats te maken voor de nieuwe modellen die in 2015 worden uitgebracht. Ze zijn dus veel meer bereid om te onderhandelen en bieden u een betere deal.

Wees voorbereid en gebruik internet

Voordat u op zoek gaat naar uw nieuwe favoriete auto, moet u eerst wat huiswerk doen, omdat het een hoop stress zal verlichten wanneer u een harde deal probeert te sluiten met de verkoper.

Om tijd en energie te besparen, kunt u uw vingers laten wandelen en internetten. Als u het internet gebruikt voordat u gaat winkelen voor uw nieuwe favoriete auto, kunt u gewapend zijn met wat nuttige informatie voordat u naar de showroom van een autodealer gaat.

Websites van autodealers – Bezoek de websites van de verschillende autodealers en vergelijk een reeks automodellen met de auto van uw keuze.

Websites voor testrapporten – Er zijn veel websites voor testrapporten, zodat u een goed idee krijgt van wat de experts over uw favoriete auto zeggen. Ze zijn het misschien niet eens met uw mening, maar u zult er in ieder geval baat bij hebben als u een goede mix van meningen krijgt.

Winkelen

Dus nu ben je klaar om op zoek te gaan naar je nieuwe favoriete auto en je zou nu moeten weten:

>> Welk nieuw automodel je wilt

>> Welke functies en opties je wilt, en

>> Naar welke winkelprijs zoekt u?

U moet ten minste drie nieuwe autodealers bezoeken die het merk auto vertegenwoordigen dat u wilt kopen. Houd er bij het rondkijken rekening mee dat u probeert te onderhandelen over de beste prijs en vervolgens een harde deal sluit door de autodealers te laten strijden om uw bedrijf.

Borg

De verkoper wil meestal graag dat u op de stippellijn tekent. Vraag dus voordat u een aanbetaling doet aan de autodealer of u de exacte auto wilt zien die u van plan bent te kopen. Zo kunt u controleren of uw favoriete auto echt bestaat. Onthoud dat als je eenmaal een aanbetaling hebt gedaan, het erg moeilijk is om onder de deal uit te komen.

Denk met je hoofd, niet met je hart!

Wanneer u met de verkoper onderhandelt over de prijs en u probeert een harde deal te sluiten, denk er dan aan om altijd met uw hoofd te denken en niet met uw hart en u zult als beste uitkomen.

Laat uw financiën vooraf goedkeuren

Door uw financiering vooraf goed te keuren, kunt u gerust zijn, wetende dat u de overhand zult hebben wanneer u met de autodealer onderhandelt over de aankoopprijs van uw nieuwe auto.

Vraag advies aan een gespecialiseerde financiële makelaar

Als u een gespecialiseerde financiële makelaar aan uw zijde heeft, bespaart u veel tijd, verdriet en stress. Aangezien een financieringsmakelaar namens u onderhandelt met tal van kredietverstrekkers/kredietverstrekkers om u de beste autofinancieringsregeling te verzekeren, bent u verzekerd van het vooraf goedgekeurde financieringspakket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.